Спосіб приготування - в чашці, турці, гейзер, професійна кофемашина, фільтр-кава
Профіль чашки : тропічні фрукти, солод, горіхи, чорний чай. Можна відчути ірис і курагу. Сальвадорська арабика має дуже чистий смак, приємний сильний аромат і виражену фруктову кислинку, яка домінуєнад шоколадною гіркуватістю. Напій виходить збалансований, густий, з солодкуватим квітково-фруктовим присмаком. Приємна м'яка яскравість і дуже солодкі нотки тропічних фруктів на початку переходять в кремове молочно-шоколадне тіло з відтінком м'якої вишні. Натяки на фрукти і мед всюди.
Сальвадор є найменшою державою Центральної Америки, але при цьому займає величезне місце на карті якісних кофе плантаций. У горах Бальзамо арабика Сальвадор поглинає поживні речовини з чистих річок, що впадають в долину, а вітер Тихого океану надає йому неповторний запах. Під тінню інших дерев в ідеальних умовах: родючий грунт(плантації розміщені на червоних гірських схилах, що складаються з попелу і вулканічної лави), постійні морські бризи, яскраве сонце і прохолодні, сухі ночі -дозрівають по істині відмінні ягоди. Процес виробництва традиційний: на домашніх фермах Сальвадор культивує каву повністю вручну, оскільки ця культура росте на важкодоступних затінених схилах гір і вулканів. Високо проникні, багаті мінералами вулканічні грунти дуже благодатні для рослинності. Таке розташування робить вирішальний в пливна видатні смакові характеристики кава арабіка