Спосіб приготування - в чашці,турці, гейзер, професійна кофемашина, фільтр-кава
Профіль чашки: горіхи, печиво, кісточкові фрукти, какао, ноти чорносливу. Трохи солодкуватий оксамитовий смак, з приємною кислинкою фруктового вина. Середня насиченість. У післясмаку -аромат темної карамелі.
Бадьорість від смаку, а не від кофеїну)
Все та ж смачна колумбійська кава, але без кофеїну - ця супер пропозиція для тих, хто любить ароматний кавовий напій, але змушений обмежити або взагалі уникати речовини caffeine у своєму раціоні. Важливо, що декофеинизация Колумбія Декаф проходить не хімічним шляхом, процес екологічний, натуральний : зерна обволікають парами вуглекислого газу під високим тиском 6-10 годин, внаслідок чого CO2 випаровується, а кофеїн відділяється. Зерна, при цьому, зовсім не втрачають свою якість, аромат і смакові характеристики.
Колумбія за своїми кліматичними умовами- ідеальне місце для вирощування кави, чому сприяє велика кількість сонячного тепла і світла екватора. Родючі грунти дозволяють вирощувати каву без добрив. Колумбія Decaf - це ідеальний баланс між середньою солодкою кислотністю ігладким легким тілом. Середнє Обжарювання дозволяє відчути істинні смакові якості і підкреслити усі особливості смаку кави з Колумбії. Насолоджуватися цим лотом