Спосіб приготування - в чашці, турці, гейзер, професійна кофемашина, фільтр-кава.
Профіль чашки : темні ягоди, червоне яблуко, шоколадно-карамельний приємний після смак, ледве помітні цитрусові нотки. Легка винна кислинка.
Колумбійська кава - незмінна класика для кофеманов. Колумбійці від точили свою майстерність вирощування і обробки кофе зерен на відмітному рівні, тому якість сорту Колумбію завжди стабільно. Також, у них є деякі секрети, що допомагають утримувати перші позиціїв кавовій справі : фермери саджають кофе деревья неоднорідний, засаджуючи їх через одно з банановими деревами. Завдяки такому підходу, прямі сонячні промені не пересушують плоди, а зерна придбавають особливий легкий фруктово-винний присмак. Цікавий факт: в цій країні ви не знайдете дерев робусты, її ввезення суворо заборонене. Колумбійці на законодавчому рівні зробили все можливе, щоб не зіпсувати результати багаторічної селекції унікальних сортів арабіки. Це " Царство Арабики"!
Що цікаво, оскільки смак кави може сильно відрізнятися залежно від таких чинників, як стан грунту і висота, в колумбійському кавовому регіоні (з його різним мікрокліматом) можна робити кавові зерна.